4 reaktioner på ”Militär sätts in mot fildelare

  1. Detta krig Frankrike för mot filledare är bara starten för att kunna bygga upp nått som liknar Nazi-Tyskland dom skyller på fildelningen nu för att kunna börja bygga upp en kontroll barrikad mot dem inbördeskrig som kommer ske när Lissabonsföredraget drar över Europa varför tror ni dom vill kontrollera större delen av Europas informations medium? för att kunna hålla oss i mörkret så vi inte ska kunna göra motstånd och ni som tror detta är skitsnack kommer ångra er mer än nånsin efter Lissabonsföredraget för då förlorar alla medlemsländerna sinna individuella rätter och ratats nämligen till 100% av Bryssels lagstiftning och intresse och inte våra lands representanter och regering som kommer få svara till Bryssel. möjligheterna att dra sig ur unionen kommer inte vara möjligt för att dom har militär makt över vår militär och om vi vänder oss mot dom så har dom resten av Europas unionens militära resrusher för att krigsföra sig på landet som vill dra sig ur. ni nej sägare som säger det kommer aldrig hända. det fans folk som sa precis samma sak när Nazi-Tyskland växte till stormakt i Europa ”nej efter första världskriget kommer inget sådant att hända igen folk kommer inte till låta det, det har hänt för mycket ingen vill se sånt igen. sen kom andra världskriget. nu är vi på väg ner i samma bana igen. men denna gång är det värre för nu finns mångtaliga medel för att kontrollera folket. öppna ögonen dessa saker som svenska regeringen omedvetet gårmed på kommer kosta oss dyrt. vi ska vara ett neutralt land när Lissabonföredraget går igenom är vi inte längre ett land vi är en stat i EU vår militär blir EUs militär och vårmark blir EUs territorium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *