4 reaktioner på ”Årets skifte?

  1. Jag röstar på det mest liberala alternativet (där jag ser någon möjlighet till att rösten gör nytta. Fria Listan för några år sedan blev kanske lite väl litet). Jag anser inte på något sätt att Piratpartiet är ett bra liberalt alternativ, men risken finns att det är det bästa. Centern, som jag röstade på förra gången, har gjort bort sig helt.

    Miljömupparna får tyvärr jobba hårt för att få min röst (då jag vill bygga ut kärnkraften illa kvickt samt är helt övertygad baserat på korrekt utförd vetenskap om att det inte finns någon människoskapad klimatförändring av vikt).

  2. Det är långt till 2010.
    Någon på mailing-listan ”liberal”, kommer inte ihåg vem, påpekade att när massorna skallar proteströst eller soffligg åt alla så här mitt i mandatperioden—så kommer de flesta trots allt att välja the lesser evil när det väl är skarpt läge.
    För vem vill egentligen bo i tågmästare Ohlys välplanerade land?

    Med detta sagt så: Kan man verkligen rösta på Centern igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *