Jublar miljörörelsen över dödsinfluensan?

Det är goda tider för vissa delar av miljörörelsen. Finanskrisen har gjort människor så utfattiga att de inte längre har råd att köra bil lika mycket som förr. Den inom miljörörelsen så hatade tillväxten avstannar och blir negativ. Nu står vi dessutom inför risken att drabbas av en pandemi med miljontals döda.

Ja, allt går verkligen miljörörelsens väg just nu.

För detta är nämligen ett rent önskescenario om man lyssnar på t.ex. Sir David Attenborough, som vill reducera jordens befolkning och får medhåll av brittiska forskare. En brittisk kvinna begick abort och steriliserade sig ”för att rädda miljön” från sina barn.

I min bloggpost om Earth Hour finns fler exempel på liknande människofientlighet hos de gröna.

Om nu grönt är eller blir ”det nya svarta”, som Joakim spanar i sitt skifte, ja då är det viktigt att de gröna samtidigt bekänner färg.

Under ytan verkar det nämligen vara blodrött.

En reaktion på ”Jublar miljörörelsen över dödsinfluensan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *