Ett skifte jag ser fram emot

Blir det bättre än så här? På sätt och vis är Kraftwerk redan odödliga, och vad musik anbelangar kan vi nog lugnt konstatera att det krävs ett mindre mirakel för att överträffa låtar som The Robots, The Model, My Home Computer, Pocket Calculator och så förstås Man Machine. Men Kraftwerk är även ett odödligt mått, en temperaturmätare om man så vill, för robotikens framväxt. Det mottagande, och de reflektioner, Kraftwerks robotutopier väcker, känns allt mer närbelägna och onekligen är de mer realistiska idag än vad de var när bandet först dök upp. Jag ser fram emot när vi får se det här, med småjazzande och skapande robotar. Det blir ett skifte att minnas.

En reaktion på ”Ett skifte jag ser fram emot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *